Dom za stare - Društveni Život

Posebnu pažnju u našem Domu za stare Milidom LUX Beograd poklanjamo kulturnoj, edukativnoj i zabavnoj strani života, jer nam je cilj prevashodno da boravak u domu za stare obogati duhovni život naših korisnika.

Prema svojim željama, interesima i mogućnostima korisnici Staračkog doma se uz stručnu pomoć i radnog terapeuta mogu uključiti u razne društvene aktivnosti koji svakako obogaćuju društveni život korisnika u domu za stare Beograd. Organizovanje raznih drugih aktivnosti, čitanje dnevne štampe, gledanje TV programa i igranje zabavnih društvenih igara.

Dom za stare - Društveni Život

Organizuje se niz kulturno-zabavnih i edukativnih aktivnosti kao i raznih radnih i rekreativnih aktivnosti naravno vodeći računa o željama i mogućnostima korisnika Doma za stare Milidom LUX Beograd. Naglasak se stavlja na stručnu i kvalitetnu uslugu koja je prilagođena svakom korisniku ponaosob, što je posebno važno za osobe sa posebnim potrebama.


Organizujemo izlete, odlaske na kulturna događanja i druge sadržaje u skladu sa potrebama korisnika. Rodbina i prijatelji mogu navratiti kada god požele jer su posete dozvoljene tokom 24 sata uključujući i vikend.
Dom za stare Milidom Lux Beograd, Partizanska 34.

Znamo da nije lako odabrati pravi Dom za stare – Starački dom, proveriti sve podatke, i prepustiti roditelje ili najbliže rođake brizi zaposlenima u domu. Budite slobodni da nas pozovete Milidom LUX Beograd i pitate za sve podatke u vezi Doma za stare. Posetite nas Milidom LUX Beograd i uverite se da starost ne mora biti teška i usamljena, već ispunjena i bezbedna. Dom za stare Milidom LUX, Staracki Dom Beograd, Staracki Dom Cene Beograd, Dom za stare Cene Beograd POZOVITE NAS za sve informacije 063 633 338

Dom za stare Milidom LUX - Aktivnosti

U Domu za stare Milidom LUX Beograd posebno izdvajamo zadovoljstvo korisnika u fizičkom, intelektualnom, i društvenom pogledu. Trudimo se da stvorimo prijatno okruženje kako bi korisnicima stvorili kvalitetan život i omogućili da svaki korisnik dobije društvo kakvo želi. Stručno i osposobljeno osoblje omogućiće da osobe koje koriste usluge našeg doma za stare vreme provode što bolje. U Domu za stare razvijeni su kvalitetni socijalni programi i društvene igre.

  • Obeležavanje društvenih događanja i praznika
  • Igranje društvenih igara
  • Proslave rođendana
  • Redovne šetnje i svakodnevne vežbe
  • Organizovani izleti
  • Predavanja