Dobrodošli u dom za stare Milidom LUX

Ideja Doma za stare Milidom LUX Beograd je da korisnici žive uz ljude koji ih vole, poštuju i cene, koji su stručno obrazovani i kompetentni. Na taj način se poboljšava kvalitet života korisnika usluga doma kao i životi njihovih porodica. Zaposleno osoblje ima zadovoljstvo da može svakodnevno svojim radom, znanjem i iskustvom da doprinose što kvalitetnijem boravku korisnika u domu za stare.

Dom za stare Milidom LUX Beograd - Starački dom nudi smeštaj u prijatnom i luksuznom objektu koji je projektovan isključivo za ovu vrstu delatnosti, namena doma je pružanje prijatnog i udobnog boravka. Naš dom za stare je prepoznatljiv po tome što stara lica imaju mogućnost da izaberu smeštaj po svom ukusu i nahođenju i u prilici su da biraju između smeštaja u dvokrevetnim, trokrevetnim sobama ili luksuznim apartmanima. Ovde možete pogledati slike doma. Apartmani staračkog doma uključuju dnevnu sobu, kuhinju i kupatilo a klijenti se mogu opuštati na prostranim terasama površine od preko 100 kvadrata.

Kao kod kuće u domu za stare

Dom za stare Milidom LUX Beograd poseduje kapacitet za prihvatanje do 50 osoba na površini od preko 1000 m2. Ovde možete pogledati galeriju slika Doma za stare Milidom LUX Beograd Zvezdara 11050, Partizanska 34. Znamo da nije lako odabrati pravi dom, proveriti sve podatke, i prepustiti roditelje ili najbliže rođake brizi zaposlenima u Domu za stara lica. Budite slobodni da nas pozovete i pitate za sve podatke u vezi Doma za stare Milidom LUX. Dom za stare poseduje neophodnu licencu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije za negu starih lica - preuzmite PDF - Licenca Doma PDF.

Dom za stare Milidom LUX Beograd orjentisan je na negu osoba u zrelim godinama i brine o svemu što je korisnicima potrebno kako bi imali što bezbrižniji i ugodniji život. Obuhvata apartmane opremljene kuhinjom, kupatilom, dnevnom sobom, zatim dvokrevetne i trokrevetne sobe, velike dnevne boravke, široke, lepo uređene terase, prostrano dvorište puno zelenila.

Osoblje pruža medicinsku negu, kao i fizičku, govornu i radnu terapiju. Na svakom spratu je stanica za medicinske sestre. Dom za stare, Starački dom pokušava i trudi se da bude više poput kućnog doma. Trudimo se da imate osećaj komšiluka. Članovi medicinskog osoblja se podstiču da razvijaju odnose sa stanovnicima / korisnicima (topla interakcija između osoblja i stanovnika / korisnika) - Društveni Život.

Postupak prijema

Socijalni radnik Doma za stare Katarina Stanojković, ostvaruje prvi kontakt sa korisnicima, porodicom i licima u njihovoj pratnji i pruža im sve neophodne informacije prilikom prijema i smeštaja. POZOVITE NAS za sve informacije 063 633 338

  • Lična karta budućeg korisnika (ili fotokopija)
  • Zdravstvena knjižica korisnika (ili fotokopija)
  • Izvod iz Matične knjige rođenih ili venčanih, bilo koje starosti (može se dostaviti naknadno)
  • Fotokopija lične karte srodnika
  • Medicinska dokumentcija korisnika
  • Posetite dom za stara lica i uverite se da starost ne mora biti teška i usamljena, već ispunjena i bezbedna.