Zaposlenje u Domu Milidom LUX

Dom za stare – Starački dom Milidom LUX Beograd je Ustanova za negu Licencirana od strane Ministarstva za rad i Socijalnu politiku i od strane Ministarstva zdravlja. Nalazi u tihom i mirnom okruženju a nadomak centra Beograda, ulica Partizanska 34. Pružamo 24-satnu podršku našim korisnicima koji žive sa invaliditetom, nepokretnošću i dugotrajnim zdravstvenim stanjima.

Dom za stare - Starački dom posvećen je pronalaženju i odabiru najboljih medicinskih i nemedicinskih kadrova, koji su zaintresovani za posao u našem domu. Imamo trajno otvoren konkurs za pronalaženje iskusnih i stručnih medicinskih sestara i negovateljica kojima nudimo najbolje radne uslove. Posao podrazumeva pomoć starim, pokretnim, polupokretnim i nepokretnim licima. Održavanje higijene prostora i lične higijene korisnika. Ordiniranje, davanje korisnicima propisane terapije. Presvlačenje pelena, kupanje, hranjenje.

Kontakt za zaposlenje

Pružamo šansu svim medicinskim profesionalcima koji se odgovorno ponašaju prema korisnicima doma za stare - staračkog doma. U stalnoj smo potrazi za stručnim medicinskim i nemedicinskim osobljem, a sve u cilju pružanja visoko kvalitetne usluge korisnicima doma za stare - staračkog doma.


Prijave slati preko e-maila EMAIL: milidomlux@gmail.com
ili se javite na kontakt telefon Dom za stare Milidom LUX, Staracki Dom Beograd, Staracki Dom Cene Beograd, Dom za stare Cene Beograd POZOVITE NAS 069 66 97 61
.