Dom za stare Beograd Milidom LUX - u sklopu cene apartmana i soba, pored nege medicinskih sestara i negovateljica 24h, ima na raspolaganju i lekara koji redovno prati zdravstveno stanje naših korisnika, kao i fizikalnog terapeuta. Cene smeštaja doma za stara lica Beograd zavise od zdravstvenog stanja i vrste apartmana u kojem je smešten korisnik. - CENE DOMA Slobodno pozovite dom i pitajte naše ljubazno osoblje za sve podatke u vezi smeštaja korisnika. Dolazimo po Vaše voljene i najmilije u bilo koji grad Evrope po najpovoljnijim cenama. PCR TEST je gratis! Dok je dolazak u okviru Srbije besplatan! - kontakt Dom za stare Beograd Milidom LUX, Staracki Dom, Staracki 
		                 Dom Cene Beograd, Dom za stare Cene Beograd 063 633 338

Domovi za stare Beograd i cena smeštaja

Dugoročni troškovi nege u staračkom domu zavisiće od mnogih faktora, kao što su vaša lokacija, dom koji ste odabrali, koliko dugo korisnik planira da ostane i da li su potrebne neke posebne mere. U nekim slučajevima cene usluga su sveobuhvatne, dok se mogu naplaćivati i dodatne naknade za određene usluge.

Kako odrediti cenu u domu za stare

Pre nego što krenemo u pricu o troškovima domova za stare u Beogradu, hajde da prvo odgovorimo na pitanje šta je starački dom? Starački domovi - domovi za stare pružaju negu starijim osobama non-stop, uz 24-satnu medicinsku negu. Iako stariji korisnici obično trajno prelaze u negu, neki domovi takođe pružaju kratki boravak onima kojima je potrebna rehabilitacija nakon povrede, bolesti ili hirurške intervencije, što može zahtevati kvalifikovane medicinske sestre i / ili terapeute. Bez obzira na to da li neko koristi ove usluge sa skraćenim vremenom ili sa dugim vremenskim boravkom u domu, staračka nega Doma za stare ima visoku cenu u poređenju sa drugim opcijama zdravstvene zaštite. Problem sa cenama u domu je uvek jedan od najbitnijih faktora jer se kreće u rasponu od nekoliko stotina evra. Međutim, starijim osobama pruža i sve dragocene usluge koje su im potrebne u vezi sa medicinskom negom, socijalizacijom, rehabilitacijom i održavanjem zdravlja u okruženju koje je dizajnirano da pruža udobnost kuće. Stranica doma o medicinskim uslugama (24h NEGA). Dom za stare Milidom LUX nudi udoban i luksuzan smeštaj, korisnicima koji svoju starost žele da provedu u domaćim uslovima. Ceo dom za stare je građen za udoban život i negu starih lica, pa se vodilo računa o svakom detalju.

Troškovi nege u domu za stare

Dugoročni troškovi nege u staračkom domu zavisiće od mnogih faktora, kao što su lokacija, dom koji ste odabrali, koliko dugo planirate da ostanete i da li su potrebne neke posebne mere. U nekim slučajevima cene usluga su sveobuhvatne, dok drugi mogu naplaćivati dodatne naknade za određene usluge. Većina staračkih domova korisniku (ili zakonskom imenovanom licu) mesečno obračunava negu. CENA obračuna treba da bude navedena u uslovima vašeg ugovora. Račun za starački dom uključivaće osnovne troškove nege korisnika, ali može uključiti i troškove pomoćnih usluga. Važno je znati razliku. Stopa naplate u staračkim domovima takođe će biti određena faktorima kao što su složenost nege, nivo usluga, vrsta sobe (bilo da je privatna ili poluprivatna) i druge pogodnosti. Svaka soba doma sadrži klima uredjaj, televiziju i druge pogodnosti. U sklopu doma je lepa, velika terasa, na kojoj korisnici mogu da provode vreme. Možete pogledati galeriju slika Doma za stare Milidom LUX Beograd Zvezdara, Partizanska 34.